Dansk kunstmaler Jørgen Hedegaard

Malekursus med danske Jørgen Hedegaard (2022).

Videoforfatter Liene Laizāne.

Mit navn er Jørgen Hedegaard. Jeg er billedkunstner fra Danmark. Jeg arbejder med billeder udført i akvarel eller akryl. Men også tegninger i tush og blyant. Både landskab, by-miljøer og genstande har min store interesse. Desuden er abstrakte billeder i forskellige tekniker ofte på bordet. Jeg har udstillet flere steder i Danmark, både på censurerede udstillinger og i kunstforeninger og gallerier.

Lokalt, hvor jeg bor, i Fredensborg nord for København, har jeg været med til at starte en kunstforening for ca. 10 år siden. Foreningen har nu har næsten 90 medlemmer.

Jeg er uddannet grafisk designer fra Skolen for Brugskunst i København.
Har i en lang årrække haft min egen tegnestue. Jeg er desuden uddannet coach og vejleder for voksne. Jeg er fast underviser i tegning og maling på voksen fritidsskoler.
Jeg underviser med empati og respekt for den enkelte og er opmærksom på individuelle behov for viden. Jeg viser et par eksempler her på siden af billeder jeg har lavet, både i akvarel og akryl. Abstrakt og figurligt. Pris for de 3 dage vil være 15 Euro.

Du kan se mere på min hjemmeside: www.artmind.nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *